Visie

VISIE

Architect Christophe Baetens BVBA vormt een kleinschalig en gepassioneerd architectenteam te Zoersel dat elke dag het beste van zichzelf geeft. Deze manier van werken bevordert de nauwe betrokkenheid bij de opdrachtgever en schept ruimte voor persoonlijk contact.  Op een ontspannen en gemoedelijke manier wordt er getracht een duurzame relatie op te bouwen waarbij we zo goed mogelijk naar de wensen van de bouwheer wordt geluisterd. Iedere opdrachtgever en locatie is uniek , en dit vertalen we in een harmonieuze en evenwichtige architectuur.

Het doel is voor de mensen een woning te creëren waarin ze onmiddellijk een thuisgevoel en voldoening vinden.  We trachten een architectuur te brengen die hedendaags, functioneel, maar toch sfeervol is, met aandacht voor ruimtelijkheid, openheid en licht. Perfect op maat en binnen ieder budget.  Samen met de bouwheer wordt getracht het ontwikkelingsproces van een project zo perfect mogelijk te laten verlopen. Het team stelt zich in dienst van de bouwheer en zal zijn belangen behartigen en verdedigen tegenover de andere betrokken partijen in het bouwproces. Waar nodig wordt de bouwheer bijgestaan in het nemen van beslissingen, wordt de nodige assistentie verleend en/of deskundige raad gegeven. Een sterke betrokkenheid samen met een menselijke benadering is van groot belang.

Tot onze realisaties vallen zowel grote als kleine projecten, binnen zeer uiteenlopende budgetten: particuliere woningbouw, woningrenovatie, uitbreidingen, appartementsbouw, interieuropdrachten.

We nodigen jullie graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

 

TEAM

Architect-Zaakvoerder
Assistent-Architect Medewerker
Interieurarchitect

 

 

SPONSOR VAN